SmještajKuća

Kuća koja je kategorizirana sa tri sunca nalazi se u Karancu, u ulici Ive Lole Ribara 8a uz asfaltirani put s lijeve strane i vrlo je ugodna za boravak i odmor kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima. Može se iznajmiti po osobi ili cijela kuća za duži boravak, vikend ili noćenje.

Kuća ima veliki dnevni boravak u kojem se može skupiti cijelo društvo iz kuće i provesti ugodan dan uz druženje ili gledanje programa na velikom LCD televizoru. U prizemlju se nalazi kompletno opremljena kuhinja s trpezarijom, te velika kupaonica koja je opremljena s perilicom i sušilicom rublja. Na prvom katu nalaze se tri sobe sa po tri ležaja. U svakoj se nalazi TV i radio prijemnik.

U potkrovlju se nalazi još jedna dvokrevetna soba iz koje se pruža prekrasan pogled na okolna brda. U potkrovlju je još jedna velika kupaonica.

Cijela kuća je opremljena sa ručno izrađenim hrastovim namještajem, zidovi su oslikani sa vrlo zanimljivim starinskim uzorcima. Kuća je pravi primjer kako stari materijali i tehnike izrade oplemenjene s novim, modernim idejama mogu izgledati vrlo zanimljivo.

Takva Vam je naša kuća – odiše nekim starim vremenima a opet pruža sav potreban komfor modernom i zahtjevnom gostu.

Apartmani

U dvorištu Ivice i Marice nalaze se tri jednosobna i dva dvosobna apartmana. Svaki apartman raspolaže svojom kupaonicom, TV i radio prijemnikom, satelitskom antenom. Namještaj je izrađen po mjeri od vrlo kvalitetne pjeskarene hrastovine koja cijelom prostoru daje osjećaj topline i duh starine. Svaki apartman je oplemenjen detaljima u nekoj drugoj boji. Tako je jedan u crno bijeloj boji, drugi u smeđoj, treći u bordo, četvrti u lila...

Gostima je na raspolaganju sala za 30-tak gostiju u kojoj blagujemo a možemo ugodno provesti ostatak dana ili večer uz karaoke ili živu glazbu po želji. Tu je i veća sala sa 50 sjedećih mjesta koja je idealna kako za poslovna tako i za privatna okupljanja. Odradite poslovni sastanak i opustite se nakon uspješno obavljenog posla.

Automobili naših gostiju su sigurni jer unutar dvorišta postoji dovoljan broj parkirnih mjesta. Ako sa sobom želite povesti kućnog ljubimca i njemu ćemo osigurati adekvatan smještaj.